Inför hösten 2014

Heureka går nu in i framtiden med fantastiska möjligheter. Du som medlem har stora möjligheter att komma vidare med din idé. Detta främst tack vare att medlemsantalet för varje dag stiger och där med också vår samlade kompetens.

I augusti kommer vi ytterligare att förstärka möjligheterna då vi flyttar in i Östraboskolans lokaler. Där får vi tillträde till skolans hantverkssalar och kan där tillverka våra prototyper med mera.

Vi hamnar också i än ännu bättre kreativ miljö då samarbetet mellan skolans elever och oss medlemmar knyts närmare. Vi (ofta äldre) får tillträde till skolans elever i deras miljö och kan på det viset bidra med vår livserfarenhet på ett för eleven avspänt sätt.

Tillbaka får vi då deras perspektiv som gör att vi får en erfarenhet som vida överträffar det vi tidigare haft. Vi står nu i dörren till framtiden och när jag tittar in gillar jag verkligen det jag ser. Vill du som gammal mindre aktiv medlem eller som nybliven medlem kliva på, hälsar jag dig välkommen i Augusti månad. Vi startar med en uppfinnarmässa den 20140802 ute i Rotviksbro ( butik Rotan) på parkeringen.

Dit är alla välkomna.

Där presenterar vi både uppfinningar och innovationer och där kan du få en bra inblick i framtiden i Heureka.

Jag uppmanar också de som redan har en produkt att passa på att marknadsföra den i en kreativ miljö. Min erfarenhet från sådana här tillställningar är goda. Vill du ha en utbildning i mässteknink, (hur får jag bästa försäljningsresultatet) så arrangerar föreningen en sådan utbildning några veckor före om intresse finnes.

Anmälan görs då på dj.electronincs@hotmail.com .

Tid och plats meddelas senare och i samråd med de anmälda.

Återställ lösenord
Vänligen ange din emailadress. Du får ett nytt lösenord via email.