Julbord 2013

I dag den131205 avslutade vi det här Uppfinnaråret med ett traditionsenligt Jul bord För den goda maten vill jag särskilt tacka Mona Olsson för . Fantastiskt gott allt ihop.

På dagordningen stod det att vi skulle ha en överraskning! men det blev två!

Vår nestor Hans Erik Nilsson , blev hyllad av föreningen som den energiske och entusiastiske uppfinnare han är , men i det här sammanhanget så handlar det mest om medmänniska, han har under det gångna året stöttat och hjälpt dom som under många år stått och stampat på samma plats. Han har med all kraft varit en stöttepelare för mig och jag har kunnat bolla alla tänkbara frågor som han med glädje tagit sig an. Därför riktar Jag och föreningens vägnar honom ett stort TACK för det gångna året.Den andra överraskningen stod Bernt, Mona och Åke för då de överräckte en fin orkidé till mig!? Men motiveringen att de uppskattade de arbete som jag har lagt ner för att driva föreningen framåt. Jag bugar och bockar och tackar!

Nu skall vi ha Jullov och startar åter den 6 Februari 2014. Det kommer att bli ett mycket spännande år med en blandning av hårt arbete och en hel del politisk inriktning med fokus på att skapa en bättre miljö för att bära fram den kreativa inbyggda kraften hos oss som uppfinner.

Återställ lösenord
Vänligen ange din emailadress. Du får ett nytt lösenord via email.