2 miljoner till idéer som skapar nya möjligheter för personer med nedsatt rörlighet

Hjälpmedelsföretaget Etac har grundat Jimmy Dahlstens Fond som delar ut upp till 2 miljoner kronor till idéer som hjälper rörelsenedsatta till ett friare liv. Det är inte bara rullstolsbundna som betraktas ha nedsatt rörlighet utan även exempelvis reumatiker och ålderssvaga.

2 miljoner till idéer som skapar nya möjligheter för personer med nedsatt rörlighet. Målsättningen är att få fram nya lösningar som hjälper rörelsenedsatta att bryta sitt utanförskap. Många uppfinnare har svårigheter att hitta finansiering för sina projekt och då kan tävlingar och fonder vara en avgörande framgångsfaktor, säger Wanja Bellander som är vd i Svenska Uppfinnareföreningen. Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2010.

Mer information och ansökan: www.etac.se/jimmy

Återställ lösenord
Vänligen ange din emailadress. Du får ett nytt lösenord via email.